De Nastel AutoPilot Suite is een monitoring oplossing voor al uw applicaties, transacties en interfaces. Nastel AutoPilot is bij uitstek geschikt voor Application Performance monitoring.

Zakelijke transacties zijn tegenwoordig complexe, geïntegreerde en vaak ook real-time bedrijfsprocessen. Wanneer deze zakelijke transacties end-to-end ingezet worden overspannen deze regelmatig verschillende technologieën, applicaties, platformen, locaties en niet in de laatste plaats ook de ondernemingsgrenzen. Om de afgesproken Service Level Agreements ( SLA ) na te leven, zijn een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van deze complexe geïntegreerde transacties van essentieel belang. De continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen wordt hiermee gewaarborgd.

Eenvoudige monitoring en waarneming van gebeurtenissen tijdens transacties over de IT Infrastructuur is tegenwoordig niet voldoende. Om de optimale prestaties van bedrijfskritische transacties te kunnen waarborgen, is een proactieve bewaking en mogelijke ( automatische ) ingreep op elk niveau van de transactie een must.

Met de Nastel AutoPilot Product Suite kunt u razendsnel en doeltreffend problemen herkennen die zich tijdens ( bedrijfskritische ) transacties voor kunnen doen. Op deze wijze worden problemen opgelost voordat deze nadelige uitwerkingen kunnen hebben op uw bedrijfsprocessen. Verder kan door het vastleggen van Metrics, de Key Performance Indicators ( KPI ), permanent de toestand van de bedrijfsprocessen vastgesteld en beoordeeld worden.

Nastel AutoPilot beschikt tevens over een Business Dashboard, waarop al deze vitale informatie eenvoudig weergegeven wordt.