Algemeen

De mogelijkheid van een organisatie om abrupt te reageren en het maken van betrouwbare bedrijfsbeslissingen zijn gebaseerd op het toegang hebben tot volledige en accurate weergaven van enterprise data.

De organisaties herkennen de waarde van het uitdiepen van alle bedrijfsinformatie en de voordelen van  het verzamelen van data in geconsolideerde weergaven, maar het pad om dit te bereiken is gecompliceerd.

De kritische informatie voor een volledig overzicht van klant-, product-, service- of partnerinformatie is verdeeld door de organisatie, over meerdere applicaties, afdelingen en divisies. En terwijl elk bronsysteem waardevolle informatie bezit, is elk separaat systeem incompatible met de andere systemen. Elk systeem vereist data in verschillende formaten en elk system definieert zijn data anders.

Response levert expertise op gebied van Data Transformatie, ook wel data transformation genoemd. Producten waarvoor wij expertise leveren zijn onder andere:

Data Transformatie en complexe informatie structuren

Bedrijven worden door informatie gedreven en hebben de dringende behoefte om waardevolle en complete toegang te hebben tot informatie. Het vermogen om met data in zijn originele vorm om te gaan en een om waardevolle  verrijking van raw data te bieden is cruciaal voor het linken van bedrijfssystemen en data opslag en het bieden van een naadloze flow  tussen klanten, operations, leveranciers en partners.

De moderne onderneming van vandaag heeft vaak complexe uitdagingen met betrekking tot integratie, welke de mogelijkheid tot verwerking van complexe semigestructureerde, onderling afhankelijke en onvergelijkbare datatypes. Zelfs investeringen in integratie van platformen met van complexe datastructuren worden door bedrijven  veel te vaak handmatig of door middel van manipulatie van programma’s gedaan om het systeem zodoende voor integratie geschikt te maken. Te vaak resulteert dit in hoge implementatie- en managementkosten, verlies aan productiviteit, het ontbreken van data-inzicht en eenzijdige integratie oplossingen. Het resultaat is een kostbare infrastructuur, met zware eisen voor het IT personeel en het ontbreken van de mogelijkheid om IT systemen de volledige functionaliteit te bieden die vereist wordt door de gebruikers.