Response is gespecialisteerd in Systeem Integratie. Onze System Integration specialisten zijn gespecialiseerd in diverse tools en producten, waaronder:

  • IBM Integration Bus ( IIB), voorheen bekend onder WebSphere Message Broker (WMB). Response heeft de expertise in huis voor zowel de Infrastructurele kant als de bouw van de Applicaties. Onze consultants kunnen uw Integration Bus opzetten vanaf het ontwerp tot en met het beheer ervan, inclusief de bouw van de benodigde applicaties.

 

  • IBM Transformation Extender (ITX), voorheen bekend onder WebSphere Transformation Extender (WTX), Datastage TX of Mercator. Onze consultants hebben expertise in het opzetten van een IBM Transformation Extender omgeving, al dan niet gecombineerd met andere (integration) tooling, zoals WebSphere MQ, IBM Transformation Extender Launcher, IMS (z/OS) en Cobol CICS. Voor de bouw van de transformaties en transformation flows in ITX/WTX zijn wij de specialist in de Benelux. Wij hebben veel ervaring met de bouw van transformations in diverse formaten, waaronder EDIFACT, SEPA (ISO 20022) , SAP Idoc, XML, Cobol Copy Book en vele andere mogelijke formaten.

 

  • ITX for IIB, voorheen bekend onderWTX4IS, of WTX for Message Broker. Dit is ITX (WTX) geintegreerd in IIB, waardoor ITX transformaties beschikbaar gemaakt kunnen worden in de IIB message flows.

Tevens hebben wij kennis van de aanverwante tooling, waaronder WebSphere MQ (MQ Series), JMeter,

Onze consultants kunnen zowel zelfstandig een System Integration project uitvoeren vanaf het ontwerp tot en met de implementatie/beheer ervan, alsmede in grote (inter)nationale projectformaties.

Neem voor meer informatie contact met ons op.